– 26

, . 23 2010 .
, , - . :)
“” .

: , , , .

. , . . , .
-, . . ;)

! :)


→ 6 “ – 26”

 1. не разбирам съвсем? трябва ни история в която в сейфа е прибрана брошка – собственост на говорителя на голяма корпорация, дошъл в града за състезанието по краснопис на местното училище (в забутано прашно провинциално градче в БГ Серевозапада) или просто да нацвъкаме поредица асоциации и връзки от състезание към останалите думи?

 2. Хахаха… много забавен отговор-въпрос. Това, което си написала е супер! :) Но ако искаш може и да нацвъкаш асоциациите си. ;)
  Като един най-редовно коментиращите и упражняващи се във фитнес програмата ни, знаеш, че в латерланото мислене няма грешни отговори и предположения. Каквото и да напишеш винаги ще е свързано по някакъв начин със задачката.
  Поздравления отново за бързата и точна реакция. :)

 3. :) упражненията са много приятни и полезни, действат разтоварващо и не позволяват съвсем да се одреме човек в тоз августувски пек, благодаря :)

 4. Еее, сърдечно благодарим за тези изключително мили и надъхващи думи!

 5. Моят вариант с център думата корпорация:

  телевизионна корпорация се бори в състезание между телевизиите да отрази новина, но за целта трябва да събере много данни, снимки, факти…; провокативното видео скоро е заснето и касетата стои в сейфа на главния редактор; когато всички факти са на лице, събрани са необходимите интервюта и прочее, от ТВ корпорация пускат топ новината в централната си емисия. Говорителят, закичен с микрофон тип брошка (естествено нали сме в ТВ корпорация) съобщава новината и корпорацията обира маркет шеъра в прайм тайм тази вечер ;-)

 6. ?нтересно и забавно, особено с микрофона брошка. :)