Търси се PR (ама специалист) – 3

Здравейте!

Както бяхме написали днес е денят, в който ще огласим кои от участниците продължават във втория етап на конкурса. Всеки един от избраните ще получи утре на електронната си поща задание, което трябва да изпълни и да ни изпрати в срок до 02.09.2010 г. Отново ще ви покажем какво са направили страхотните участниците в конкурса, но този път без да ви казваме имената им. Така че ще видим и кандидатите, които са конфиденциални, без обаче да ви казваме имената им.
Искаме да благодарим на един от тайните кандидати и на Елена, Мирела-Александра и Яни. Ако трябва с няколко думи да кажем, защо не продължават – това е поради липсата на опит в сферата на PR. Все пак това бе едно от условията – ако имате опит в сферата на PR.
И така, във втория кръг продължават:
двама от кандидатите, поискали имената им да не се огласят и 5-ма от явните ни кандидати: Александрина, Десислава, Мартин, Милана и Таня.

Както се казва, пожелаваме им да празнуват днес преодоляването на първото препятствие, че утре ще получат своята задача на електронната поща.
Ако направите усилието, което и ние направихме, да преброим гласовете на коментиращите, ще видите, че продължават вашите фаворити.
С едно изключение – Мирела-Александра, която тази година е завършила гимназия, и въпреки успехите, които вече е постигнала, все още няма натрупан опит в сферата на PR.
Благодарим на всички коментирали.
До нови срещи.


Първия Български Бутон за споделяне

→ Един коментар на “Търси се PR (ама специалист) – 3”

  1. Успех на всички! Дано се амбицирате повече и да ни изненадате хубаво! :)

→ Напиши отговор