Търси се ПР (ама специалист) – 6

Привърши третият етап от нашия онлайн конкурс. В него, кандидатите трябваше да подготвят съобщение за медиите за два часа, по изпратена от нас информация.
Първо искаме да благодарим на 7-те кандидата, които изпълниха задачата в срок.
Искаме да благодарим и на двамата ни консултанти – Борислав Кандов и Венцислав Савов – които изчетоха 7-те съобщения за медиите и дадоха своето мнение. Те не знаеха имената на кандидатите. Ние ги подредихме по реда, в който публикувахме и анализите на медийните публикации. И както се случва в живота, съгласие нямаше. Според Борислав Кандов най-добре се е справил участник N2, а Венцислав Савов сподели: “Като редактор избирам номер 6, като потребител на икономическа информация избирам номер 1″.
Така че според нашите консултанти в конкурса с по едно рамо напред излизат участници под номера 1, 2 и 6.
Но ние заедно с работодателя, решихме да постъпим по друг начин.
Решихме да се срещнем с всичките 7 участника, защото всеки един от тях показа кураж, инициативност, желание за работа и дисциплина.
Така че до края на тази седмица ще се свържем с участниците и ще ги уведомим за датата и часа на интервютата другата седмица. На интервютата ще присъстват 3-ма представители на работодателя, и аз – Десислава Бошнакова, в ролята на застъпник за кандидатите.
Много благодарим на всички участвали и на всички коментирали.
Този онлайн подбор на персонал бе идея, която искахме да изпробваме. Убедени сме, че в нея има хляб и с радост ще прочетем вашите мнения и препоръки – за да може следващия път да бъде още по-добре.
Ще се радваме и участниците да споделят своите мнения, защото без тях, нямаше да има конкурс.
Очаквайте информация за хода на конкурса и надявам се интервю с този, който ще заеме поста на ПР специалист.


Първия Български Бутон за споделяне

→ Напиши отговор