Дейвид Миърман Скот със семинар в България

Авторът на Новите правила в маркетинга и в ПР Дейвид Миърман Скот ще изнесе семинар в България през ноември тази година. Това е една прекрасна възможност да се срещнете с лидера в онлайн комуникациите и вирусните маркетингови стратегии.

Надяваме се, че вече сте се запознали с неговите идеи и съвети чрез книгата му Новите правила в маркетинга и в ПР, която издадохме през 2009 г. Но ако не сте попаднали на това заглавие, а поддържате блог, без значение дали е личен или корпоративен, използвате YouTube като канал, за да популяризирате продуктите и идеите, които генерирате, значи задължително трябва да потърсите повече информация за Новите правила в маркетинга и в ПР. Ако книгата ви хареса, тогава срещата с Девид Миърман Скот ще е още по-интересна и вълнуваща.

Семинарът, който ще води Дейвид Миърман Скот се казва Marketing Master. Там очакваме да се запознаем с новите правила от самия източник и сме сигурни, че това ще се случи. Сигурни сме, защото Дейвид решава да изпробва нещата, които знае и по-късно нарича нови правила за популяризирането на собственото си име. В даден момент, при търсене в Google на името Дейвид Скот са излизали разултати за друг човек, който е имал съвсем различно поле на изява, и те са били малко. Дейвид Миърман Скот решава да наложи своето име онлайн, за да изпробва дали работят правилата. Когато започва не е имал нито един показан резултат за неговото име, въпреки, че е работил за големи компании и е правил за тях интересни кампании. Тогава добавя бащиното си име Миърман и стартира работа по популяризирането на името си в мрежата. Днес има над 100 000 резултата, които се показват в търсачката, когато попитате за Дейвид Миърман Скот.

От кого бихте научили по-добре за новите правила в маркетинга и в ПР, освен от първоизточника им?

Ние чакаме семинара с нетърпение, защото знаем, че Дейвид Миърман Скот е превъзходен лектор, има какво да научим от него и срещата с такъв човек винаги е вълнуваща.

Ако все пак решите да посетите Marketing Master, не забравяйте да се подготвите с Новите правила в маркетинга и в ПР. ;)


*Удебелените текстове са хиперлинкове, които водят до повече информация за книгата Новите правила в маркетинга и в ПР, нейн електронен вариант и видео материали на Дейвид Миърман Скот.


Първия Български Бутон за споделяне

→ Напиши отговор