Фабрика за презентатори

И тази година Фабрика за презентатори отваря врати, но на собствен терен – залата на ROI.

Залата за обучения на ROI

Обучението има за цел да усъвършенства презентационните умения на участниците. За 2013 сме предвидили да проведем повече подобни обучения, за да може по-голям брой хора да ошлайфат презентаторските си умения. Защото как презентираме идеите си е толкова важно, колкото и какви са самите идеи. Уменията за презентиране са ключ към успешното развитие на всеки.

Фабрика за презентатори

Фабрика за презентатори

Главен презентатор във фабриката ни е Деси Бошнакова, която дава напътствията и обратната връзка на обучаващите се. Освен нея, добри и забавни съвети за сценичното поведение отправя Тони Карабашев, който е актьор, завършил НАТФИЗ и е част от единствената у нас група за импровизационен театър ХаХаХа.

Тони Карабашев

Ако искате и вие да научите и усвоите тайните на добрите презентации, не се колебайте, защото местата са ограничени и се запълват доста бързо.

Вече ошлайфани презентаториВече ошлайфани презентатори

За всички, които имат нужда да презентират, препоръчваме книгата “Презентирай като Стив Джобс“.

Повече информация за обученията ще намерите в специална секция в сайта ни: http://goo.gl/0eUJZ


Първия Български Бутон за споделяне

→ Един коментар на “Фабрика за презентатори”

  1. Тихомира Нанева

    Здравейте! Обучението беше страхотно! Деси даде много полезни съвети. Обясни грешките персонално и ни даде идеи как да се справим с напрежението. Атмосферата в РОЙ е суперпозитивна, Деси е човек с харизма, от който може да се научи много. Няма място за колебания, ако сте решили да подобрите уменията си за презентиране – това вашето място. Поздрави, Тиша.

→ Напиши отговор