hat smallВсичко започва от една статия за малко известните факти, свързани с Коледа, която журналистът Джеф Гуин трябва да напише за вестника, в който работи. Няколко месеца, след като е публикувана, той получава обаждане от непознат господин, който му казал, че в статията си е разказал историята на един много скъп негов приятел, но написаното не е съвсем вярно и пълно.
И кой може да бъде този скъп приятел, попитал Джеф. Вместо отговор последвало набързо спретнато пътуване до Северния полюс и лична среща с този “много скъп приятел”, а останалата част е, добре, както се казва, историята, която ще прочетете в книгата “Автобиографията на Дядо Коледа”.
Едно приказно четиво, “Автобиографията на Дядо Коледа” съчетава сериозни исторически факти с легендата за Дядо Коледа. И кой по-добре да ни води през историята на Коледната магия от самите участници в нея? Както Коледа, така и тази книга е за цялото семейство. Ще се насладите на всяка глава. Има по една за всяка студена декемврийска нощ в очакване на Коледа.
Специално за по-уютното и добро коледно настроение ви предлагаме тази страхотна книга с две корици, за да можете да изберете вашата истинска Коледна магия.
book_santa-redbook_santa-green


Първия Български Бутон за споделяне

→ Напиши отговор