,

. , :
“ quantum meruit ( , ) - , , , , .”

bills

:

http://www.akrontaxhelp.net/pics/bills.jpg


→ 3 “ , ”

 1. Проблемът е, че в сегашната Криза цената се превърна във важен фактор! Все още е символ на качество, но качеството вече не е най-важното :)!

 2. Без значение каква услуга предлагаме, таксата може да е висока единствено, ако сме сигурни в качеството, с което ще я изпълним. Сещам се за една история, не помня кой ми я беше разказвал:

  Преди много години живял богаташ, чийто параход се развалил. Той викал всички знайни и незнайти майстори, но никой не успял да го поправи. Един ден в града дошъл много възрастен човек, който цял живот се занимавал с ремонт на кораби. Старецът приел работата. Отишъл на парахода. Почнал да почуква тръбите с ръка. Да мери температурата им. ? тогава бръкнал в торбата, извадил чук, ударил леко една от тръбите и парата отново тръгнала.

  Богаташът попитал – “Колко ти дължа?”. А старецът отговорил – “10 000 паунда”. Тогава богаташът се възмутил и казал, че ако не му даде обяснение защо иска толкова много пари, при положение, че само е ударил веднъж с чука, ще го вкара в затвора. Страцът взел едно листче, написал нещо и го подал на богаташа. След като го прочел, богаташът се усмихнал и се извинил на стареца. На него пишело:

  За удряне с чук – 1 паунда
  За знанието къде да ударя – 9 999 паудна

  Та и в нашата професия е така. Ако някой иска – нека си свърши работата сам и за без пари. Но за предпочитане е да се довери на хората, които разбират и се занимават с това от години, срещу съответната цена, разбира се….

 3. За съжаление не винаги доброто заплащане означава добро качество, но ниската цена почти винаги гарантира лошо качество.
  Така, че когато се търси добро качество, подбора може да се започне с отстраняване на най-евтините оферти.