Google като телефонен указател

Колко често търсите в Google телефон? Ние лично доста често влизаме там, за да видим онзи телефон, който все не можем да запомним. От както има телефонен учакзател в мобилните телефони почти никой не си прави труда да запомни нечий телефон.
Но както поакзват фактите:
Има много онлайн каталози, в които обаче някои фирми някога са се регистрирали и не са си направили труда да си осъвременят информацията за контакти.
Същите тези не си правят и труда да регистрират сайтовете си, за да ги намерим и така стават несъществуващи за онлайн населението.
Най-лесното е да кажем, ще работим с другите, които са онлайн адекватни, но понякога когато търсим определена зала за клиенти, няма как да кажем, ще отидем на друго място. И в крайна сметка търсиш чрез приятели.
Тъжна онлайн картинка, за иначе тръгналото към Web 2.0. население на мрежата.


Първия Български Бутон за споделяне

→ 2 Коментари на “Google като телефонен указател”

  1. Деси, ползвай свободно http://www.goldenpages.bg
    Полагаме усилия Рё Р·РІСЉРЅРёРј РЅР° всеки Р·Р° актуализация РЅР° телефона РїРѕРЅРµ веднъж годишно. РќРµ че ще намериш мобилния РЅР° шефа РЅР° залата РІ …, РЅРѕ РЅР° фирмата / сградата – може ;)

  2. [...] ще РЅР°РС?ериС? търсената инфорРС?ация (РѕС‚ ROI Communication правят същото наблюдение, затова Р Р…РЎРЏР С?Р В° Р Т‘Р В° РЎРѓР Вµ разпростираРС? Р С—Р С• този РІСЉРїСЂРѕСЃ). [...]

→ Напиши отговор