Фитнес за ума

Креативността – най-ценният капитал! Прекалено често чуваме тези думи, но какво правим, за да развиваме собствената си креативност, тази на близките ни и креативността на хората от нашия екип. Много има изписано по темата. И ние сме допринесли малко с книгите „Как се раждат идеи”, „Бъди идеяист” и „Каквото и да си мислиш, помисли за обратното”. Организациите търсят най-различни начини да развиват и съхраняват креативността на хората си. И тук идва предложението ни, за което използваме наложеното атрактивно наименование „Фитнес за ума”.
За всяка друга част от нашето тяло полагаме много усилия, за да бъдем във форма. А ума, все си мислим, че той сам се тренира. Но ако полагаме към ума си систематични усилия, както към килограмите си например, резултатите няма да закъснея. Така че ако искате да предложите на хората в своя екип, карта за „Фитнес за ума”, потърсете ни.
А докато вземете решение, ние ви предлагаме онлайн да потренирате всяка седмица в понеделник.
Започваме на 15 февруари 2010. Очакваме ви!


Първия Български Бутон за споделяне

→ 3 Коментари на “Фитнес за ума”

  1. Книгата “Бъди идеяист” вчера я раздадоха на Ad Forum и нямам търпение да я прочета. Четейки материала за “Фитнес за ума” се замислих, че не е важно само да се щадим здравословно, така че да мислим “на чисто”, съответно и продуктивността ни да се увеличава, но преди всичко, за да твориш, да пресъздадеш идеята си в нещо реално, това наричам талант, а защо не и изкуство!:)

    И преди всичко е хубаво да тренираме ума, за да растат идеите, а от там и успехите!:)

  2. Книгата “Бъди идеяист” вчера я раздадоха на Ad Forum и нямам търпение да я прочета. Четейки материала за “Фитнес за ума” се замислих, че не е важно само да се щадим здравословно, така че да мислим “на чисто”, съответно и продуктивността ни да се увеличава, но преди всичко, за да твориш, да пресъздадеш идеята си в нещо реално, това наричам талант, а защо не и изкуство!:)

  3. Здравейте и от мен. Поздрави за хубавата статия- отдавна не бях чел нещо хубаво по темата. Продължавайте в същия дух :))

→ Напиши отговор