?

- . , - . . , , .
dog food
, . . , , . , , , . , … dog food
, - . ?


→ 3 “ ?”

 1. Р.К.

  Шотладската овчарка Боби, обожава вкусните бисквити на “Победа” – Бургас. ? на мен ми харесват, защото ги свързвам с южното ни Черноморие! А и са известна българска марка с традиции!

 2. Р.К.

  Кой, каквото си надроби, това сърба! Така е с експериментите, но без тях едва ли, би се стигнало до съддаване на нови продукти и широка публична подкрепа! Пък и тестването си има рискове! А рискът е шанс, промяна и избор. ПР и журналистите, често са във вихрушката по създаване на имидж и публичност, но едва ли са тестери. Всъщност, журналистите показват фактологичната гледна точка, докато Пиарите разказват истории и оставят пространства, в които читателят вмъква своята гледна точка.

 3. rider

  А, чели ли сте “Кучето и флаконът” на Шарл Бодлер. Ами, там се прави съпоставка между вкусът на кученцето Буби и вкусът на любителя на най-скъпите парфюми.
  Алюзията е, че тълпата се дразни от омайните аромати, но би била доволна от специално подбрани нечистотии.
  Поуката е, че хората и кучетата имат различни вкусове, а PR специалистите, трябвя да разпознават публиките и да се отнасят адекватно към техните желания.
  Добрият PR би могъл да организира Специално събитие за журналистите и техните домашни любимци, вместо да влиза в ролята на куче-дегустатор!
  PR, може да размества пластовете в общественото мнение, променяйки акцентите в гледните точки, по подобие на сменящите се позиции на въртящото се Виенско колело!