Фитнес за ума – упражнение 31

Тази седмица определено ще премине под влиянието на срещата ни с Едуард де Боно на 23 септември.

А да се изледват възможностите за влияние е една от задачите на творческото мислене. Днес във Фитнес за ума ще ви предложим да търсите и обясните как си влияят различните неща.

Даваме ви пет думи, които са: ДАМСКА ЧАНТА, КОМЕТА, ПИПЕР, ЗМИЯ, БЕЖАНЕЦ

От вас искаме да покажете как всяка от тези произволни думи е способна да повлияе на останалите думи по някакъв начин.

Успех!


Първия Български Бутон за споделяне

→ 2 Коментари на “Фитнес за ума – упражнение 31”

  1. Десислава Русева

    Една дамска чанта може да достигне скоростта на комета, само ако не е пълна с пипер, лук, домати и други покупки. В последно време е много модерно дамската чанта да бъде от змийска кожа – истинска или имитация. За съжаление, веднъж една много симпатична змия стана жертва на тази модна обсесия. Змията беше бежанец от родното си гнездо, защото още от дете беше вегетарианец и всички и се подиграваха заради вегетарианските й убеждения. Така змията-бежанец се превърна в част от дамска чанта, която достига скоростта на комета, само ако не е пълна с пипер, лук, домати и други покупки.

  2. lilia

    Тези думи се събират по много особен начин единствено в мъжкото съзнание.Присъствала съм на такива мигове, когато всички усилия които полагам за да направя весело и да има смях се оказват с ефекта очи на яйца.После са ми нужни 2 пъти повече усилия за да извикам усмивка на лицето на човека.Питам се аз ли не се шегувам добре, там ли са свити и ме разбират зле или е някъде по средата.Смея се като за световно, а отсреща -синдрома на охлюва-яко се скрил.

→ Напиши отговор