ROI на първия младежки TEDxYouth@Sofia

В събота екипът на ROI прекара един изключително забавен и интересен ден на първото от поредицата младежки ТEDxYouth@Sofia събития в България. ТЕDx е програма с местни самостоятелно организирани събития, които събират хора, за да споделят преживяване подобно на TED. ТЕD е платформа, която вече над 25 години дава възможност на световно известни учени, дизайнери и културни иноватори да споделят своите идеи.

Целта на събитието е хората да споделят своите идеи, да предствят нещата, с които най-много обичат да се занимават и  да вдъхновят околните да последват своите мечти. Не е случайно, че именно от презентациите в ТED за първи път се запознахме и с идеите на сър Кен Робинсън, който също си е поставил за цел да помогне на хората да открият това, в което са най-добри.

Радваме се, че видяхме и чухме хора, които се забавляват истински докато правят това което най-много искат. Всеки от тях беше пример за човек открил своя Елемент. Пожелаваме успех на младежкия TEDxYouth@Sofia и очакваме с нетърпение следващата ни среща. Тази седмица ще споделим, с тези които не са присъствали, презентациите на бълграските участници, а до тогава ви предлагаме да видите едно кратко и много забвно клипче от ТED – Kaк да започнете движение от Дерек Сивърс.


Първия Български Бутон за споделяне

→ 2 Коментари на “ROI на първия младежки TEDxYouth@Sofia”

  1. Супер! Похвална инициатива!

  2. Заслужава си. Много са добри!

→ Напиши отговор