Наследството на Едуард Бернайс

И тази година дочакахме заветната за ПР-а дата 22 ноември, когато преди 119 години се е родил Едуард Бернайс.  За нас този ден е празник, защото ПР професията не би била такава, каквато я познаваме без Бернайс и неговото наследство. А именно съветите и многобройните примери, които ни дава с работата и кампаниите си.
Бащата на манипулацията, както е наричан Едуард Бернайс, ни е оставил и друго наследство, което днес се използва умело от SEO специалистите. А пък от своя страна всички ПР-и би трябвало да знаят, колко е важно оптимизирането за търсещи машини в дадени аспекти от работата ни. За това си представете колко е трайно наследството на Едуард Бернайс, щом може днес да се приложи към SEO, което не е съществувало, когато той е работил.
И понеже ви споделихме, че този ден за нас е по-специален, ще се опитаме да го направим такъв и за вас. По случай рождения ден на Едуард Бернайс ще ви направим подарък. Днес, от 14 до 17 часа ви подаряваме 20% отстъпка от коричната цена на книгата Бащата на манипулацията. Поръчайте и празнувайте с нас. :)


Първия Български Бутон за споделяне

→ Един коментар на “Наследството на Едуард Бернайс”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by ROI Communication, ROI Communication. ROI Communication said: Представете си колко е трайно наследството на Бернайс, щом може да се приложи към SEO, което не е съществувало, тогава. http://goo.gl/A7HZp [...]

→ Напиши отговор