Вечер на ПР-ите

Вчерашната вечер бе посветена на ПР професионалистите в България, като голяма част от тях се събраха на предколедно парти, организирано от Българско дружество за връзки с обществеността. Партито имаше благотворителна насоченост, а идеята беше да се набавят средства за създаване на специализирана библиотека за публични комуникации. За целта бяха направени шаржове на някои от по-знаковите фигури в ПР бранша. :)
За шаржовете се наддаваше на колоритен търг и по този начин се събра прилична сума за закупуване на ПР литература. Така че младите и бъдещи ПР специалисти да имат още едно място, от което ще могат да се ограмотят и да се запознаят в дълбочина с професията. ;)
Голяма част от шаржовете бяха закупени от УниКредит Булбанк и така те се проявиха като истински колекционери на българския ПР. А и подпомогнаха доста добре каузата. Освен това направиха чудесен жест, като подариха всички закупени шаржове на хората, които бяха изобразени на тях. :)

За жалост не можем да изложим всички шаржове, но пък можем да ви покажем този на Деси Бошнакова:

Sharj_Dessi


Първия Български Бутон за споделяне

→ 4 Коментари на “Вечер на ПР-ите”

  1. ПЛАМО 2002

    Вчерашната вечер е била успешна!Късмет!

  2. Беше и приятна. :)

  3. [...] This post was mentioned on Twitter by Stoyan A. Stoyanov, ROI Communication. ROI Communication said: Няколко С?аржа, глътка РІРёРЅРѕ, колоритен търг Рё РјРЅРѕРіРѕ РџР -Рё http://goo.gl/T0Lpv [...]

  4. Много мил жест от страна на УниКредит Булбанк да подарят шаржовете на хората, изобразени на тях. А с парите, събрани от търга, се надяваме да бъде създадена една наистина полезна и достъпна библиотека за комуникационните специалисти, която непрекъснато да се обогатява. Предполагам, че и екипа на ROI ще се включи активно в попълването на библиотеката :)

→ Напиши отговор